3.27.2004

Büfilány, eregetek-Elek, Mr önbizalomhiány és a többiek
Kártyás fordulattal élve, érdekes zsugi...

Mármint egy szombat esténk. Először is voltak Kristen szomszédai, a bankárok: "jajdesokatittam" Ryan a természetes gáz rendszeres használatát gyakorolta lakástkiürítő intenzitással, emellett mindenkit pogánynak nevezett, majd a "dutch oven" kifejezés magyar megfelelőjét kereste... ki kellett ábránditanom (bár ha valaki tud hasonlóan tömör kifejezést az "ágyban pukizás után partner fejére húzott takaró"-ra, jelezze bátran)... James, akivel Kristen "járogat" csak később ért el hasonló illumináltság-fokot de akkor aztán teljes gőzzel a büfögés promózását választotta, majd a feborított sótartó miatt méltatlankodó babonásokat kétségbeesés szélére taszítva egy csipet só helyett az egész tartót bal válla felett a kocsma hátsó zugai felé hajította.

Aztán volt ugye a 16-éves... igazi all-american girl, amíg el nem ereszt egy kocsmatöltelékeket megszégyenítő büffentést szende mosollyal, majd elmeséli a nagy sztorit miszerint szülőanyja Cancúnban hogyan táncolt mattrészegen egy 15éves sráccal akinek szülei kénytelenek voltak a szobájába kísérni a hölgyet mert amúgy nem talált volna oda... ha eddig azon filóztunk vajon milyen indíttatásból engedik egy szende 16-éves liliomnak, hogy éjszaka egymagában 26-éves férfiakkal sörözzön, ezek után csak megértően bólogattunk... nevermind.

Heidi, a nagyszájú unokatestvér akit pasijának (aki mellesleg horgászni ment) odaadó bátyja fuvaroz végig a fél város összes kocsmáján. A báty, azaz Mr. önbizalomhiány, akivel nem lehetett beszélgetni mert minden második mondata a következő listát meríti ki: "biztos untatlak inkább nem mondom", "ti olyan okosak vagytok nem merek semmit mondani" vagy "jó lenne megint találkozni de nem tudom a magadfajta emberek mit gondolnak a magamfajta emberekről", sőt, egy-egy óvatlan arcvakarásra hisztérikusan reagálva, "ez valami jel?" egy szó mint száz, kissé fárasztó minden percben azt bizonygatni, hogy valószínűleg sokkal többet tud mint mi, meg hasonlók. pedig még a telefonszámát is megadta. Szegény.

Aztán jött sok ismeretlen arc, kertvárosi gimnazista menők, köztük "magas lány" aki a következő beszélgetés lefolyását váltotta ki minden bemutatkozáskor: --De magas vagy, lehetnél modell. --ÖÖÖ, modell vagyok...

Amint ezen rövidke beszámolóból kitűnik, jókat mulattunk Kristennel, mint mindig. Ráadásul még Tysonnal is megismerkedhettünk... no nem Iron Mike-ról van szó, ugyanis a keresztneve Tyson... rendes srácnak tűnik, kék szem, borotvált frizura, cowboykalap... tehát igazi texasi fiú. Farmot akar, azaz inkább Ranch-et, talán mert az férfiasabb, lehet ugye lovagolni és marhát terelni, míg a farmon csak vetnek és aratnak. Persze az elmaradhatatlan kellék a jó öreg Pickup truck... tuti járgány, bár városi alkalmazásai a költözéskori előnyei ellenére nélkülözi a racionalitás árnyékát. De persze a ranch az más, az az igazi vadnyugat.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home