5.03.2007

Jut eszembe, valaki igazán írhatna egy tanulmányt a vastapsról nemzetközi vonatkozásban. Mert itt nincs. De frankón, ül az ember az operában vagy a színházban, vége a darabnak, mindenki tapsol összevissza amíg bírja azt' jóvan.
Ha meg netán annyira odavan egyszeri olajmilliárdosunk az (amúgy általa is névszponzorált) előadásért, hogy csak na, akkor egyszercsak felpattan a székből és állva tapsol. Sztending ovéjsön, ugye, ahogy már az Oscar-díjátadások fergeteges magyar szinkronkommentárjaiból ismerős lehet a téma...
Ezzel csak az a gond, hogy egyrészt szinte minden előadás után felugrálnak és így valamilyen szinten értelmét veszti a dolog, másrészt ha előttem felpattan mindenki muszáj nekem is mert különben semmit nem látok a meghajlásokból... meg különben is, mi a bölénytúrónak tornásztatják mán itten egy hangversenyen is az egyszeri bölcsészt kéremszépen? PPffff. Ide azzal a vastapssal de azonnal!

4 Comments:

Blogger Naivszupermen said...

Szia!

Jó olvasni az amerikai élményeidet, mert mindig frappánsan írod meg őket, de...
nem lehetne havi egy blogbejegyzés helyett mondjuk heti egy? ;)

6:18 PM  
Blogger Naivszupermen said...

Megint én! :)

Holnap semmiképp se hagyd otthon a törülköződet!

(Törülköző: A lehető leghasznosabb dolog, amit csak magával vihet a csillagközi stoppos.)

4:13 AM  
Blogger Banana said...

köszi n.sz., persze lehetne de pillanatnyilag sajna csak ennyire futja ágrólszakadt doktorandusz-időmből... lesz ez még így se.

törülköző forever!

2:13 AM  
Blogger Mamacita said...

Mexikóban sincs vastaps, és Belgiumban sem. Én hiányoltam! Szaloncukorkérdés hasonló, az sincs sok országban rajtunk kívül :-)

12:45 PM  

Post a Comment

<< Home